Čo je nové vo vašej kase? | mojakasa.sk

Načítavam...

 

Čo je nové vo vašej kase?

Aktualizovaná verzia aplikácie moja kasa je na svete! Aby sme ju pre vás ešte vylepšili, doplnili sme nové funkcie. Tie vám môžu pomôcť ešte viac sprehľadniť predaje a efektívnejšie plánovať biznis. Okrem toho si po novom môžete v nastaveniach účtu zvoliť aj servisnú organizáciu, ktorá sa stará o Vaše eKasy. Vďaka tomu kroku sa môže urýchliť aj samotný servis vašich zariadení. V aplikácii zároveň nájdete všetky doklady, ktoré boli predtým skryté, ale napriek tomu sa bezpečne odosielali na server Finančnej správy. 

Čo nám pribudlo?

Viete kedy a v akom čase vás zákazníci navštevujú najčastejšie? A čo nakupujú zo všetkého najviac? Spoznajte bližšie trendy vašich predajov v prehľadných grafoch.

V nastaveniach účtu si po novom môžete zvoliť aj servisnú organizáciu, ktorá sa stará o vaše predaje. Zo zoznamu firiem si môžete vybrať vášmu srdcu/ prevádzke najbližšiu.

V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať. Sme tu pre vás na telefónnom čísle obchodného oddelenia +421 51 74 64 121 alebo nám môžete napísať na adresu obchod@elcom.eu. 

Ďakujeme, že ste s nami.

S pozdravom,

váš ELCOM tím
Tel. +421 51 74 64 121
E-mail: obchod@elcom.eu

 

mojakasa.sk
https://mojakasa.sk/wp-content/uploads/2021/04/Logo-Elcom-biele.png

Spoločnosť Elcom pôsobí na slovenskom trhu už viac ako štvrťstoročie.

Sledujte nás

Nezmeškajte žiadnu novinku o službe moja kasa. Prihláste sa na odber noviniek.

    Všetky práva vyhradené. © 2021 ELCOM, spol. s ručením obmedzeným, Prešov

    Všetky práva vyhradené. © 2021 ELCOM, spol. s ručením obmedzeným, Prešov

    bt_bb_section_top_section_coverage_image